EMGOLDEX Lietuvoje

EMGOLDEX Ltd kompanija įkurta 2010 metais ir registruota Jungtiniuose Arabų Emiratuose. Kompanijos veikla - prekyba investicinio aukso 9,999 prabos luitais.
Siekdama pritraukti kuo daugiau pirkėjų, Emgoldex sukūrė unikalų marketingo modelį, pagal kurį auksą gali pirkti ir nedideles pajamas gaunantis gyventojų sluoksnis.

Kiekvienas pirkėjas gali dalintis kompanijos pelnu ir siekti karjeros. Plačiau apie Emgoldex marketingą skaitykite straipsnyje "EMGOLDEX - solidus uždarbis!".

Šiuo metu (2014 m. liepa) EMGOLDEX marketinis tinklas pradėjo sparčiai vystytis ir Lietuvoje. Pirmieji pirkėjai iš Lietuvos užsiregistravo 2013 m. balandžio mėn., o dabar Lietuvoje jau yra apie 2000 šio marketingo dalyvių, tačiau tai sudaro tik 0,001% Lietuvos gyventojų. Per šiek tiek daugiau kaip vienerius metus lietuviai iš EMGOLDEX kompanijos gavo daugiau kaip 12 kg investicinio aukso arba ekvivaletu 420 tūkst. eurų (1 449 000 Lt.) kaip atlygį už spartų tinklo vystymą, tuo tarpu jų investicija tesudarė vos 38 tūkst. eurų      (131 100 Lt.). Vertinant pagal aukščiau paminėtus rodiklius, kompanija turi dideles perspektyvas Lietuvoje plėsti savo marketinį tinklą.




________________________________________________________________________________