Emgoldex - solidus uždarbis!

   
   Šiai dienai Emgoldex, ko gero, yra pati patraukliausia tinklinio marketingo sistema. Pirma, nereikia pirkti kažkokių prekių ir įvairiausiais būdais įtikinėti savo pažįstamus ir nepažįstamus, kad Jūsų prekė tikrai verta dėmesio. Auksas nereikalauja reklamos! Antra, čia Jūs neprarandat savo pinigų, jeigu neradote kas susidomėtų Jūsų siūloma sistema - tokiu atveju Jūs gaunate tą pačią sumą, kurią sumokėjote.

     Emgoldex - investicinio aukso (praba-9,999) prekyba tinklinio marketingo būdu. Aktyviai dirbant, investicija atsiperka daugiau kaip dešimčia kartų! Ir tai trumpiau nei per vienerius metus!

Kompanijos Emgoldex (www.emgoldex.com) produktas - Aukso luitai, pagaminti koncerno Emirates Gold, kurie tiekia brangiuosius metalus į pasaulinę rinką jau daug metų. Luitai - tai švariausios prabos auksas 999,9 ir turi svorį nuo 1 iki 100 gramų.
Kompanija Emgoldex pasiūlė mums paprastą ir prieinamą aukso pirkimo būdą. Pagal šį būdą, bet kuris žmogus, perkantis auksą luitais, turi teisę gauti nuosavybėn tikrą auksą, kurį kompanija atsiunčia jo vardu ir taip galima jį pirkti vėl ir vėl labai naudingomis sąlygomis. Pavyzdžiui, specialioje premijų programoje gauti 200 gramų švariausio aukso luitų. Tai faktiškai yra 11 kartų naudingiau, nei Jūs tiesioginiu keliu kur nors pirktumėte auksą.
Ką daryti, norint dalyvauti specialioje premijų programoje? Aš noriu atkreipti Jūsų dėmesį, kad čia Jums nereikia pirkti jokių startinių paketų, nereikia mokėti už įėjimą į kompaniją, mums nemoka už pakviestus žmones, mes nedarome jokių įnašų, jokių mėnesinių pirkimų ir panašiai. Tai, ką mums svarbiausia reikia padaryti, tai yra pasirašyti asmeninį aukso pirkimo užsakymą. Pasirašius užsakymą, Jums reikės vienintelį kartą sumokėti 540 eurų ir Jūs neribotą laiką dalyvausite premijų programoje. Iš Jūsų sumokėtos sumos - 500 eurų - tai tiesioginis užsakymas, 40 eurų - tai mokestis už administravimą, asmeninio internetinio puslapio išlaikymą, iš kur Jūs kontroliuosite savo: 1. užsakymą, 2. savo auksą, 3. savo pinigus.
Kiekvienas žmogus, patalpinęs savo užsakymą, patenka į "auksinį stalą", kur jis privalo įvykdyti kvalifikaciją - pakviesti 2 žmones, kurie taip pat nori dalyvauti specialioje premijų programoje. Kuo aktyvesnis būsite Jūs ir Jūsų pakviesti žmonės, tuo greičiau Jūs gausite savo investicijos grąžą - 3500 eurų už vieną "uždarytą" auksinį stalą. Vieną stalą galima "uždaryti" ir per savaitę, ir per mėnesį, ir per pusę metų - viskas priklauso tik nuo Jūsų ir Jūsų komandos aktyvumo.
Reikia paminėti, kad Jūs savo vietą galite parduoti, dovanoti ar palikti palikimu. Taigi, jeigu Jums nesiseks šis verslas, Jūs atgausite savo 500 eurų, pardavęs savo vietą. Jeigu Jūs ar Jūsų sponsorius (žmogus, pakvietęs Jus) nesuras kam parduoti Jūsų vietą, Jūs vistiek atgausite savo 500 eurų, pasibaigus ciklui.

Emgoldex įkūrėjai yra Vokietijos kompanija Gold&Silver Physical Metals KG. Ši kompanija turi pakankamą patirtį, dirbant su tauriaisiais metalais ir randasi Miunchene. Ši kompanija dirba su Auksu, Sidabru, Platina ir Paladžiu ir realizuoja taip vadinamus brangiųjų metalų taupymo planus.


Video pristatymas lietuvių kalba:


         
Papildoma Gold link programa (lietuvių kalba):   




Video pristatymas rusų kalba:


Jeigu Jūs atsidūrėte čia, neabejokite - Jums pasisekė. Nuo šiol Jūs galite gyventi kitaip!                           
Turite klausimų? Rašykite el.paštu: lt.goldex@gmail.com.

  __________________________________________________________________________